Farum Kulturhus afholder mange alsidige arrangementer, så der er noget for enhver smag på programmet. Her kan du se et par glimt af noget af det ypperste huset har kunnet præsenteret. Måske får du lyst til at være med til kommende arrangementer. Du kan tilmelde dig vores mailingliste 'Gratis Kulturservice', så sender vi dig en mail, når der er et arrangement, der har din særlige interesse. Du tilmelder dig enten i Kulturbutikken eller her

FinalKim4web300x212

Den amerikanske verdensstjerne, Kim Richey, besøgte Farum Kulturhus i april 2010 og gav en mindeværdig intimkoncert sammen med bl.a. danske singer/songwriter Hannah Schneider

Se billeder fra koncerten

bobo300x200

Den danske crooner Bobo Moreno gav i november 2010 en yderst stemningsfuld optræden ved et velgørenhedsarrangement (til fordel for Nepals gadebørn) i det til lejligheden sammensatte band Plenty of Passion - med Kjeld Lauritsen, Pelle Fridell og Esben Laub von Lillienskjold.

Se billeder fra koncerten

aFKfrontChristianiaweb300x212

'Christiania indtager Farum Kulturhus' var titlen på den 9 uger lange kulturfestival, der åbnede i februar 2012. De mange og på flere måder meget farverige arrangementer trak publikum til fra nær og fjern - også fra udlandet. Alene i åbningsweekenden husede vi 7000 besøgende.

Se billeder fra festivalen

GLASfoto1Web300x212

Vokalselskabet GLAS opførte den unikke musikforestilling 'Wisdom of Birds' i januar 2015. De 6 sangerinder brillierede med deres fantastiske teknik og stærke udstråling, da de forførte publikum med bulgarsk acapella af fineste karat i en fyldt Foyer. 

Sangene - der handlede om kærlighed & krig, bryllupper og tøjvask, dans på landsbytorvet og fugle, der flyver over landskaberne med budskabet om at huske at elske, mens der er fred - blev fremført med et legende nærvær og en inderlighed, der gav publikum rig lejlighed til at dykke ind i sjælen af de smukke klangharmonier. Hele Foyeren, med alle dens forskellige niveauer, blev brugt til at fortolke det kvindelige univers af stærke følelser og hengivenhed til det essentielle i livet - at være fuldt tilstede i nuet med alle sanser åbne.

Se trailer fra opførelsen i Glyptoteket her 

Template para Joomla: by JoomlaShack