Lise-Nees2 web
Lise Nees synger julesalmer
Søndag 17. december kl. 11.30 i Foyeren

Allerede søndagen efter, den 17. december ligeledes kl. 11.30 er der igen julekoncert i Kulturhusets foyer. Denne gang er det Lise Nees, der giver koncert med traditionelle julesange og salmer.

Også denne gang synger salmer og sange sammen, blandt andet nyere og mere rytmiske sange/salmer som efterhånden også er blevet en del af manges juletradition.

Lise Nees er uddannet klassisk sanger fra Det Fynske Musikkonservatorium. Tidligere har hun sunget i både Danmarks Radios Koncertkor og Den Jyske Operas Kor. Hun er videreuddannet i musicalsang i New York hos Barbra Streisands sanglærer og har spillet hovedroller i ”Les Misérables”, ”The Sound of Music”, ”Tordenskiold” og ”Hans Christian Andersen” – alle på de københavnske scener.

Jes2

Jes Gram, klaver akkompagnerer Lise Nees ved koncerten. Jes Gram er uddannet organist og oboist og til daglig Musikskoleleder af Furesø Musikskole. Koncerten er arrangeret i samarbejde mellem Furesø Musikskole og Farum Kulturhus, og der er gratis adgang til koncerten

Arrangør: Furesø Musikskole & Farum Kulturhus

Joomla by JoomlaShack