Anders Presse1 webNytårskoncert – så englene synger
Lørdag d. 13. januar kl. 11.30 i Foyere. Varighed: ca. 45 min.

Livet vibrerer når Mozart får lov til at spille ud. Ved indledningen til det nye år har Egnsteatret Undergrundens leder, pianist Anders Ahnfelt-Rønne samlet et ni mands professionelt instrumental-ensemble.

Sammen spiller de Mozarts klaverkoncert nr. 23 i A-dur. Musikken er dramatisk og humoristisk, men også ind imellem gennemsigtig, lys og fin - det er lige før englene synger. Og det passer lige til en nytårskoncert.

Borgmester Ole Bondo Christensen kommer, som der er tradition for, tilstede i Kulturhuset og benytter lejligheden til at sætte det nye år ordentligt i gang og ønske de musikglade borgere rigtig godt nytår.

Medvirkende: Anders Ahnfelt-Rønne på Flygel, Christine Clancy på Fløjte, Anna Klett på Klarinet, Signe Haugland på Fagot, Andrea Gyarfas, Karen Johanne Pedersen, Herbert Boersma på violiner, Jákup Lützen på bratsch, Kirstine Elise Pedersen på Cello, og Marike Sofie Grüttner på Kontrabas

Arrangør: Egnsteatret Undergrunden & Farum Kulturhus

Joomla Templates: from JoomlaShack.com