NourAmora webNour Amora, Simon Ask
Syrisk/dansk musik

Lørdag 30. marts kl. 11.30 - 13.30
Foyeren Fri entre

En dansk/syrisk fusion, eller en sammensmeltning af orientalsk og vestlig musik.
Trioen skaber, med udgangspunkt i deres individuelle musikalske og kulturelle baggrund, et unikt mix af vestlig og arabisk musik.

Nour Amora er palæstinensisk/syrisk guitarist og kom til Danmark i 2015 fra Syrien, hvor han var en etableret musiker, hvor han bl.a. optrådte fast på landsdækkende syrisk TV. Simon Ask er en ung dansk guitarist blandt andet i bandet Katinka, hvor han i 2015 vandt DR’s Karrierekanon og i 2017 vandt en Steppeulv-pris som årets håb. Sangeren og den musikalske blæksprutte Sara Stein agerer i denne trio også som perkussionist og trompetist.

Igennem musikken søger de at skildre den svære rejse som flygtning og mødet med det danske, men også for at vise alle de gode og nye ting et kulturmøde kan bringe med sig.

I pausen fortæller Immigrantmuseet om baggrunden for deres udstilling PÅ FLUGT, som er lavet i samarbejde med Nationalmuseet. Udstillingen fortæller i ord og billeder om krisen i 2015 med fokus på de syriske flygtninge.

Arrangør: Farum Kulturhus & Immigrantmuseet

Joomla: by JoomlaShack.com