Kontrabassen web

Lørdag den 22. august kl. 11.30 – 13.20
I cafeen Frk. Fryd

Fri entre

Egnsteatrets leder, Anders Ahnfelt-Rønne, er kendt for sine fantastiske koncerter i Farum Kulturhus. Alt fra solo, duoer, til det 8 mands store Underground-Phils, har husets publikum nydt i fulde drag.

Men nu skal vi prøve noget nyt; et formiddagsteaterstykke af Patrick Süskind med titlen Kontrabassen, som har været opført i hele landet. Nu kommer det til Farum.

Så kære gæster, bered jer på en ny oplevelse, der, ifølge en anmelder, er sjælden og så gennemført underspillet og stilfærdig en forestilling. Historien formidles smilfuldt med netop den kærlighed, som bærer over med alle hverdagens fortrædeligheder. En dejlig oplevelse.

Forestillingen var egentligt berammet til foråret 20 men blev, som bekendt, aflyst grundet Corona virus.
Arrangør: Egnsteatret Undergrunden

Joomla at JoomlaShack