Kongeduoen web

Lørdag d. 26. september kl. 11.30 – 12.30
I cafeen Frk. Fryd.

Fri entre

Udover begge at være ansat som operasangere på Det Kongelige teater, er Charlotte Meldgaard og Lars Bo Ravnbak sangere i  Vedbæk kirke. Her har de indledt et fint samarbejde med organisten, Lise Hansskov, som er en fremragende akkompagnatør.

Det bliver et udadvendt program med udgangspunkt i den gode melodi. Med kendte toner fra opera-, operette- og musicalmusikkens verden, kæder vi musikken sammen i en dialog med publikum, hvor der også er risiko for sceniske intriger undervejs. Forestillingen er flettet sammen til et charmerende og energifyldt program hvor sangglæden er i højsæde.

Charlotte Meldgaard har med stor glæde sunget med sine 3 Kongelige sopraner ved flere koncerter i Farum Kulturhus, og glæder sig til at præsentere Kongeduoen denne formiddag.

Arrangør: Furesø Musikskole og Farum Kulturhus
Template para Joomla: from JoomlaShack