Dukke1 web

Søndag fra kl. 10-16

Entre kr. 60,-
Weekend kr. 100,-  Børn kr. 30,-

En af de tilbagevendende og helt store begivenheder i Farum Kulturhus er, når der afholdes Dukkehusfestval den første weekend i maj, - men i år måtte denne tradition udskydes pga. Corona situationen i Danmark. Heldigvis kunne festivalen flyttes og gæster bydes velkommen i september i stedet.

Udstillerne kommer fra 8 lande rundt om i Europa, og der vises mange spændende ting i miniatureskala; 1:12, 1:24, 1:48 og endda endnu mindre.

De fleste ting er håndlavede, meget akkurat og livagtigt udført, og der er alt til dukkehuset, forretningen, kikkassen mm, det er kun fantasien, der sætter grænser.

Miniatureforeningen Mini har altid en flot særudstilling på Festivalen, og i år er emnet JUL.
Bliver man inspireret af Juletemaet, er der mulighed for at sikre sig alle materialer til projektet.
Omkring 55 udstillere vil fylde Kulturhuset, og der plejer at være en rar og festlig stemning.

Se mere på Dukkehusfestivalens hjemmeside www.dukkehusfestival.dk.

Billede-04 Billede-05
Billede-06 Billede-28