Fra Bach til Bebop via Bentzon web

Tirsdag den 6. oktober kl. 19.00 – 21.00
I cafeen Frk. Fryd

Fri Entre
OBS. Cafe området er reserveret til spisende gæster
Reservation til middag nødvendig
. Bestil bord her

En musikalsk fortælling om musikkens mange ansigter fremført af Nikolaj Bentzon på klaver og Ebbe Ringblom på basun
En aften med Ringblom og Bentzon tager livtag med musikhistoriens mange forgreninger og inviterer publikum ind til en ukonventionel rundtur med musikalskhistoriske højdepunkter.

Via deres tætte samspil og fortællelyst får tilhøreren et blik ned i musikkens maskinrum... og et overbevisende signal fra kommandobroen.

Nikolaj Bentzon er pianist, komponist og var dirigent for Danmarks Radios Big Band igennem 7 år. Bag sig har han 18 CD-udgivelser i eget navn – både klassiske og jazzudgivelser. Han har spillet med i talrige og succesfulde ensembler fra egne orkesterkonstellationer til opgaver for ensembler i ind- og udland. Nikolaj Bentzon er en stor personlighed - det ligger i blodet: Tipoldefar J.P.E. Hartmann og far, Niels Viggo Bentzon, var betydningsfulde skikkelser i hhv. det 19. og det 20. århundredes danske kulturliv.

Ebbe Ringblom spiller til dagligt basun i Prinsens Musikkorps – et af Forsvarets 3 professionelle musikkorps. Han er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium, hvor han også har undervist. I fritiden fungerer Ringblom desuden som dirigent for det 20 mand store Viborg Big Band.

”Fælles for Nikolaj og mig er den store kærlighed til musikken og dens mange genrer og ønsket om at formidle musik på nye måder – også i andre rum end de traditionelle koncertsale”, fortæller Ebbe Ringblom, som, før han i 1993 kom til Prinsens Musikkorps, spillede 6 år i Klüvers Big Band, nu Aarhus Jazz Orchestra.

Borde ved scenen er reserveret til spisende gæster med bordbestilling. Reserver dit bord på: www.frkfryd.dk

Arrangør: Egnsteatret Undergrunden, Farum Jazzklub og Farum Kulturhus
Joomla Template: by JoomlaShack