Elskov Vin Basfioler web

I Teatersalen
Entre: kr. 100,- inkl. en drink i pausen
buy-knap

Historien om Bellman og hans figur Fredman, men først og fremmest fortolkes en lang række af hans fantastiske viser med ynde, druk, dramatik, erotik og humor. Viserne fremføres på dansk og er iklædt nye, fantasifulde arrangementer.

Medvirkende er Allan Høier(sang/fortælling), Allan Thorsgaard (guitar/lut) og Kjeld Steffensen (cello).

OBS VIGTIGT:
Regeringen er kommet med nye retningslinjer i forhold til forsamlinger, afstandskrav m.m. Dem har vi selvfølgelig rettet os efter i Farum Kulturhus.
Det betyder, at det er ikke helt det samme kulturhus, du kommer ind i de næste to uger.
Eksempelvis skal man gå gennem Galleriet for at komme ind i biblioteket, fordi man ellers skal have mundbind på når man færdes i cafe området, når man sider ned, kan man naturligvis tage den af.
I teatersalen beder vi folk at gå ud i grupper af maks 10 personer ad gangen og gerne ad bagvejen.
Arrangør: Ældresagen Farum

Joomla Template from JoomlaShack.com