Krigen-webKrigen
- den sidste turist i Europa

Søndag d. 1. november kl. 19.00
I Teatersalen
Entre: kr. 80,-
buy-knap Eller i kulturbutikken

Tre af landets mest alsidige og efterspurgte sangerinder er gået sammen om at fortælle det 20. århundredes Europa i musik.

Med hovedvægt på mellem- og efterkrigsårene er de smuttet ind i den tidslomme der på hver side af en ufattelig krig, forsøgte at beskrive, forklare, skrive og omskrive det europæiske menneskes historie. Ingen ved om de nogensinde kommer ud!

KRIGEN vender tilbage, denne gang i en bearbejdet udgave som teaterkoncert og med titlen "den sidste turist i Europa".
Medvirkende: Tuva Semmingsen, Signe Asmussen & Andrea Pellegrini.

Tag med på musikalsk værtshus med chanteuser, dandyer og klassiske sangerinder i klassiske dilemmaer. Oplev en støvet verden af tobak og fortrydelse, håb og granatchok! Tag med Kurt Weill, Lulu Ziegler, The Andrews Sisters, Edith Piaf, Hanns Eisler, Karen Jønsson og Kai Normann Andersen tilbage til en verden af i går.

Vokalerne: Tuva Semmingsen, Signe Asmussen, Andrea Pellegrini.

Nyd en lækker teatermiddag i Cafeen Frk. Fryd inden forestillingen. Se mere på www.frkfryd.dk

Arrangør: Egnsteatret Undergrunden, Farum Kulturhus, Furesø Bibliotek

How to Joomla from JoomlaShack