julescenografi5 webJulescenografien 2020
kl. 11.30
I Foyeren

Fri entre

I over 25 år har kulturhusets gæster kunne nyde den, efterhånden så berømte, Julescenografi. Nogle år har det været med tema, andre år, har det været æstetiske mesterværker.

Scenografien for børnene har altid været flittigt besøgt af institutioner fra hele kommunen, der altid sørger for at lægge vejen forbi Farum Kulturhus, når de ved, at nisserne er på plads. Til og med kan man, hvis man kigger godt efter, vinde børneteaterbilletter, hvis man kan finde den grønne Sæternisse. Den gemmer sig nemlig altid godt.

Hvordan årets Julescenografi bliver, er der ingen der ved.
Julescenografi1 Julescenografi2 web
Julescenografi3 julescenografi6 web

Zanne Jahn holder kortene tæt indtil kroppen, - i år er jo den sidste. Men mon ikke at den kommer til at overgå alle tidligere scenografier.

Herfra forventer vi ikke mindre end et festfyrværkeri af Juleoplevelser, kyndigt spredt ud over hele Foyeren. Intet mindre end et tilløbsstykke.
Arrangør: Zanne Jahn
Template para Joomla by JoomlaShack.com