Coronatiltag web
Covid 19 retningslinjer
Farum Kulturhus

Opdateret: 7. oktober 2020

Farum Kulturhus følger myndighedernes retningslinjer og anbefalinger til sikker afholdelse af diverse arrangementer, herunder afholdelse af koncerter, teaterforestillinger, udstillingsåbninger og foredrag m.m.. Det betyder, at du i forbindelse med vores efterårsarrangementer vil opleve ændringer, der har betydning for dig, når du besøger Farum Kulturhus som gæst.

Farum Kulturhus følger situationen med COVID-19 nøje og har udviklet en grundig procedure for afholdelse af de forskellige arrangementer, der efterlever myndighedernes retningslinjer og anbefalinger. Vi vurderer hvad myndighederne udmeldinger har af betydning for de enkelte arrangementer og justerer vores procedure løbende.

Der vil fortsat være arrangementer, der enten bliver udskudt, ændret eller aflyst. Billetkøbere, der har købt billet via vores billetudbyder Billetto, vil altid modtage en direkte mail, hvis der sker ændringer med det pågældende arrangement, ligesom informationen vil blive annonceret på www.farumkulturhus.dk og på Facebook. Har du købt fysiske billetter i vores kulturbutik, skal du henvende dig der. Medbring dit Dankort så vi kan overføre beløbet direkte.
Bemærk at Farum Kulturhus og Billetto ikke refunderer billetter til arrangementer, medmindre der foretages ændringer i dato/tid, der påvirker gennemførelsen af det pågældende arrangement som oprindeligt planlagt ift. dato/tid. Ved ændringer i dato/tid får billetkøbere mulighed for at vælge refundering af købte billetter.
Hold derfor øje med vores hjemmeside og Facebook for de ændringer der kan have betydning for dig.

Når du ankommer til Farum Kulturhus:
• Ved alle indgange finder du beholdere med håndsprit.
• Foyeren er inddelt med rød tape i midten, hold venligst til højre.
• Adgangen til biblioteket kan foregå uden at bruge mundbind da der er opsat en midlertidig væg.
• Adgang til cafeen og biblioteket skal ske via rampen så vi sikre ensrettet færdsel her.
• Afgang fra biblioteket og cafeen sker ved at bruge trappen op til foyeren.

Cafe Frk. Fryd
Besøgende i cafeen skal benytte mundbind
Seneste tiltag i forbindelse med myndighedernes seneste udmelding fra 18. september kræver at man har mundbind på når man færdes i cafe områder, når man sider ned, kan man naturligvis tage den af.
Vær opmærksom på at holde afstand til de andre gæster.
Livearrangementer, foredrag m.m. for et siddende publikum er ikke omfattet af forsamlingsforbuddet på 50 pers., og vi afholder fortsat vores arrangementer i overensstemmelse med gældende retningslinjer. Farum Kulturhus har, i alle lokaler opsat skilte der angiver hvad maksimum publikumskapaciteten er.  Vi er meget opmærksomme på at det bliver overholdt.

Større forsamlinger i Teatersalen:
Stoleopstillinger tilpasses efter hvilken type arrangement der er tale om.
Efter arrangementet: Når arrangementet er slut, Vi sluses alle gæster ud i hold a 10 personer , så der ikke bliver for mange samlet ét sted. Man kan også benytte bagdøren ud til bytorvet.

Tak fordi at du hjælper os med at overholde retningslinjerne
Vi glæder os til at tage godt og sikkert imod dig I Farum Kulturhus.

Joomla Module: from JoomlaShack