Korsang WEBSå Syng Da Furesø
Torsdag den 26. april kl. 19.00
(Stor Bededags aften)

To traditionelle arrangementer smelter denne aften sammen til et.

I mange år har det store eftermiddagsarrangement ”Så syng da, Furesø!”, fundet sted i Galaksen i Værløse, og i mange år har Visens Venner Furesø holdt St. Bededagsaften med te og varme hveder på Ellegården i Stavnsholt.

I år bliver de to arrangementer slået sammen til et samlet arrangement i foyeren i Farum Kulturhus med fællessang og underholdning ved Skovgårdens kor, Værløse Folkemusikanter og Visens Venner Furesø og med velvillig assistance fra Café Rucola, som forlænger den normale åbningstid og denne aften også sælger te/kaffe med varme hveder, som kan nydes inden koncerten og i den indlagte pause midtvejs i programmet.

Programmet vil bestå af en særdeles varieret række af fællessange samt underholdningsindslag ved de tre medvirkende foreningers sangere og musikere. Ved flyglet sidder Grete Hermansen, og Hans Aagaard Larsen er konferencier.

En særskilt afdeling i programmet står i ”voldens” tegn. Ikke fysisk vold, men volden som et yndet hjemsted for stemningsfulde spadsereture, som vil blive besunget i bl.a. ”Aftentur på volden” og ”Grøn er vårens hæk” og i øvrigt fulgt op af andre spadsereture fra sangens verden.

I sangprogrammet indgår desuden som et særskilt tema, en fejring af 200-året for digteren H.V. Kaalunds fødsel, med bl.a. ”Farumsangen” og ”Jeg elsker den brogede verden”.

Der er gratis adgang til koncertarrangementet. Te/kaffe med varme hveder koster 40 kr. Fra kl. 18.45 underholder Visens Venner Furesø’s musikere i foyeren, men kom i god tid, hvis du vil sikre dig en plads og nå at handle inden programstart. Caféen er åben hele dagen.

Arrangør: Skovgårdens Kor, Værløse Folkemusikanter, Visens Venner Furesø

Joomla Template: from JoomlaShack