Paul Banks web
Musikforedrag v/Paul Banks

Tirsdag d.14. november kl. 19.00 - 20.30
Farum Kulturhus
Entré: 50 kr. / klubpris 40 kr.
 buy-knap

I over 40 år har Paul Banks været et toneangivende navn på den danske musikscene. Især hans virtuose akustiske guitarspil har gjort indtryk på flere generationer af danske guitarister, men også hans vokal og sangskrivning har vakt genklang.

Siden han i 1963 kom til Danmark fra Chicago med sin mor og stedfar Joe Banks, har han sat et eftertrykkeligt spor på den danske bluesscene. Paul Banks og Musikorkestret var nok hans store gennembrud, men har siden også optrådt med navne som saxofonisten Steen Vig, saxofonisten Jakob Dinesen, jazzviolinisten Kristian Jørgensen og harmonikaspilleren Thor Backhausen, senest med sin søn Peter Banks.

Paul Banks har skrevet talrige sange samt fem musikfortællinger for børn i samarbejde med fløjtenisten

Charlotte Halberg. Han har medvirket på ca. 100 udgivelser med andre kunstnere og skrevet en børnebog,
It’s A Dog’s Life, som er udkommet på otte forskellige sprog.
Arrangør: Furesø Bibliotek og Farum Kulturhus
Joomla: from JoomlaShack