Julemarked3 web

Lørdag og søndag d.16. og 17. november
Begge dage kl. 10.00 - 15.30
Farum Kulturhus

OBS: Hvis man ønsker at udstille på Julemarkedet, kan pladsbillet købes i Kulturhusets reception.

Julemarkedet i Farum Kulturhus er årets hyggeligste arrangement, og i år bliver det dobbelt så hyggeligt, da det er udvidet med en hel dag, så hele weekenden står i julemarkedets tegn.

Antallet af boder voksede allerede sidste år og mange nye, spændende julevarer tilbydes nu i både Teatersalen, Galleriet, GangGalleriet og Foyeren.

Furesø Garden åbner dagen kl. 10.00, iført nissehuer og med masser af humør marcherer de ind i Kulturhuset og blæser herlighederne i gang i Foyeren. Pianisten Peter Wrangel vil herefter sørge for julestemningen.

Huset bliver som sædvanligt propfyldt med de herligste hjemmegjorte sager, masser af juleknas, levende julemusik, gløgg, nisser og ikke mindst glade gæster.

Arrangør: Farum Kulturhus
Joomla Training: from JoomlaShack