Kære alle venner og brugere af Farum Kulturhus, Stien & Billen

syrenerFor mange har i år været ”Det forsvundne forår”, og desværre tyder det på, at de usædvanlige tider trækker ud lidt endnu. I hvert fald når det gælder kulturinstitutionerne.

Som vi tidligere har skrevet, så havde vi sat næsen op efter at åbne Farum Kulturhus, og dermed Stien og Billen, den 08. juni. Desværre valgte regeringen IKKE at komme ind på den tidligere varslet fase 3 i deres sidste udmelding, men blev ved retningslinjer for en slags fase 2,5, hvori blandt andre Musikskoler blev inkluderet. Offentligt ansatte i Region Hovedstaden, der ikke varetager kritiske arbejdsopgaver skal imidlertid stadig skal arbejde hjemmefra.

Der arbejdes derfor i øjeblikket på en model, hvor Musikskolen kan åbne udenom Kulturhuset og efter helt  specielle retningslinjer - lidt lige som biblioteket udleverer ”personlige bogposer” mens alle andre kulturinstitutioner – herunder også Galaksen, Billen og Stien afventer næste udmelding. Grafen har i den forbindelse selv valgt ikke at åbne før den 06. august.

I mellemtiden benytter vi lejligheden til at gøre klar til at åbne – i en eller anden form – og væbner os med tålmodighed.
Vi forstår godt, at I savner jeres foreninger, foreningslokaler samt ikke mindst stemningen, musikken og kunsten i Farum Kulturhus. Vi savner også jer! Men indtil der kommer en officielt udmelding, og vi fra politisk hold i Furesø får endeligt ok og en dato, må vi altså nøjes med at nyde syrener, sol og andre udendørs glæder.

Vi skal nok holde jer orienteret, og vi håber på et snarligt gensyn!

PS. Vi kan anbefale jer at holde øje med Furesøs særlige Corona - hjemmeside. Her vil der være løbende information til kommunens borgere.

Pas på jer selv!

Mange hilsner