krondyrMikala1 web
En søgen efter det eventyrlige
Mikala Varming og Karen T

Lørdag d. 11. maj - 16. juni
Galleriet  Fri entre
Fernisering kl. 12.15

Mikala Varmings billedverden spænder over et vidt register af genrer og motiver. Natur, eventyr og klassiske motiver, ofte brudt af et moderne eller humoristisk tvist, er nogle af de tilbagevendende temaer.

Mikala Varming leger ofte med perspektivet og vores vante forestillinger om, hvordan kendte motiver skal se ud. Hun blander gerne det detaljerede med det skitserede, og det giver malerierne både intensitet og lethed.
Fælles for motiverne er en søgen efter det eventyrlige, smukke, skæve og inderlige i livet.

Karen T. har gennem iagttagelser af det dyriske i mennesket kreeret et portrætgalleri, inspireret af forskellige kulturer fra fortid, nutid og i fremtid.

Hendes hvide antikke inspirationer er en interessant kommentar til græsk mytologi, der udfordrer genren med portrætbuster og skaber associationer til ”culture heads”, hvor gamle former skaber nye med en finurlighed og humor.

Arrangør: Farum Kulturhus

KarenT web