Poul meningen webNaturelementer
Robert Røssell og Poul Kidmose

Lørdag den 19. juni – 16 august. 
Fernisering i Galleriet fredag d. 19. juni 
kl. 15.00 - 17.00
OBS!: Ferniseringen bliver ”Corona Style”. Det betyder, at der maks. må være 50 gæster af gangen i Galleriet, men det er jo et stort hus, så man må cirkulere og opleve vores øvrige gallerier. Zanne Jahn holder åbningstalen over udstillingen, der har ventet tre måneder på at blive vist frem.

 
Omdrejningspunktet i udstillingen er naturelementerne. Kontraster, rytmen i former og linjer, sammen med humoren har også en vigtig plads i værkerne.

Roberts tilbagevendende emner er skyformationer, vand og et ofte dramatisk møde med jordoverfladen i form af skybrud, regn og vild bevægelse. Herudover arbejder han med portrætter på baggrund af imaginære modeller, der beskriver menneskets forskellige sindsstemninger. Værkerne er udarbejdet på iPad og efterfølgende bearbejdet med forskellige virkemidler som blyant, tusch og collage.

Pouls sten rummer altid en hemmelighed, som bare skal findes frem. Hver sten sin historie, og historien er mere blevet målet og stenen midlet, i de år Poul har arbejdet med skulpturer.

Budskabet er som udgangspunkt altid positivt. Humoren er også vigtig i fortællingerne, for et budskab går lettere ind, hvis der er plads til et lille smil.

 
 
 
Arrangør: Farum Kulturhus
 
Joomla Templates: from JoomlaShack.com