REPETITIONERRepetitioner

Lørdag den 16. maj – 14. juni
Fernisering i Galleriet kl. 12.15

Fri entre

Repetition er et af poesiens, musikkens og billedkunstens ældste og mest virksomme virkemidler. Gentagelse kan skabe tryghed og forudsigelighed.

Men i de værker de tre kunstnere præsenterer, forskydes gentagelserne, så nye overraskende billeder, figurer og former dannes. Det kradser i forudsigeligheden og bidrager til en sanselig oplevelse. Materialers banalitet forskydes, og grænserne for vores fantasi flytter sig og frisættes.

Kit Kjærbyes arbejder bl.a. med plastikstrips. Malone Dietrich arbejder bl.a. med tekstil, foto og ståltråd. Åse Højer arbejder bl.a. med brugte papirfiltre, sæbe og ståltråd.

Kom til Artist-Talk
Vi har arrangeret en aften, hvor udstillingen REPETITONER bliver præsenteret af de tre kunstnere i Galleriet. Aftenen fortsætter på scenen i Foyeren, hvor Musikskolens elever vil præsentere musikkens geniale repetitioner. Biblioteket står for aftenens oplæsning med eksempler fra litteraturens værker inden for genren.

Vi slutter aftenen af sammen med en sang i kanon-stil, inden vi lader os overraske indenfor madkunstens gentagelser. De kulinariske overraskelser for aftenen stå Cafe Frk. Fryd for.
Billetter a kr. 100,- buy-knap
kan købes her eller i Kulturbutikker.

Arrangør: Farum Kulturhus

Template for Joomla: by JoomlaShack.com