REPETITIONER4 webRepetitioner 
Artist talk
Når kunsten bliver endeløs
 
Torsdag den 28. maj  kl. 17.00 - 19.00

Pris: kr. 100,-
buy-knap
Eller i Kulturbutikken
 
Repetitioner er et af poesiens, musikkens, billedkunstens og de kulinariske glæders ældste og mest virksomme virkemidler. Gentagelse kan skabe tryghed og forudsigelighed.
Men i de værker, de tre kunstnere i Galleriet, Kit Kjærbye, Malone Dietrich og Åse Højer præsenterer, forskydes gentagelserne, så nye overraskende billeder, figurer og former dannes.
Det kradser i forudsigeligheden og bidrager til en sanselig oplevelse. Materialers banalitet forskydes, og grænserne for vores fantasi flytter sig og sættes fri.
Vi har arrangeret en aften, hvor udstillingen REPETITONER bliver præsenteret af de tre kunstnere i Galleriet. Aftenen fortsætter på scenen i Foyeren, hvor Musikskolens elever vil præsentere musikkens geniale repetitioner. Biblioteket står for aftenens oplæsning med eksempler fra litteraturens værker inden for genren.
 
Vi slutter aftenen af sammen med en sang i kanon-stil, inden vi lader os overraske indenfor madkunstens gentagelser. De kulinariske overraskelser for aftenen stå Cafe Frk. Fryd for.

REPETITIONER REPETITIONER REPETITIONER REPETITIONER

Arrangør: Farum Kulturhus
  
 
 
Joomla: by JoomlaShack