REPETITIONER4 webRepetitioner og Juletraditioner

Lørdag den 21. november - 3. januar
Fernisering i GangGalleriet den 21. nov. kl. 12.15

Fri entre

Vi nærmer os julen, med de ritualer, vi gennem en menneskealder, har skabt og genskaber hvert år. Det er trygt og genkendeligt. Traditionerne holder os sammen.

Gentagelsen er også et af poesiens, musikken og billedkunstens ældste og mest brugte virkemidler.

Men i de værker de tre kunstnere præsenterer, forskydes gentagelserne, så nye overraskende billeder, figurer og former dannes. Det kradser i forudsigeligheden og bidrager til en sanselig oplevelse. Materialers banalitet forskydes, og grænserne for vores fantasi flytter sig og frisættes.

Kit Kjærbyes arbejder bl.a. med plastikstrips. Malone Dietrich arbejder bl.a. med tekstil, foto og ståltråd. Åse Højer arbejder bl.a. med brugte papirfiltre, sæbe og ståltråd.

Arrangør: Farum Kulturhus
Template para Joomla from JoomlaShack