REPETITIONER4 webRepetitioner og Juletraditioner

Lørdag den 21. november - 3. januar
I Galleriet (Ingen fernisering)

Fri entre

Farum Kulturhus åbner den sidste udstilling i Galleriet i år. Fordi corona-restriktionerne sætter et loft på kun 10 personer samlet, - vil kunstnerne være til stede både denne og næste lørdag mellem kl. 12 – 15.30, - så alle der har lyst, kan få en seriøs passiar om kunsten.

Hver lørdag i december kan man desuden møde en af kunstnerne fra kl. 12 – 15.30.

Og fordi vi nærmer os julen, med de ritualer, vi gennem en menneskealder, har skabt og genskaber hvert år, - har kunstnerne også et specielt julebord med. Det er trygt og genkendeligt. Traditionerne holder os sammen, og kunsten består.

Gentagelsen er også et af poesiens, musikken og billedkunstens ældste og mest brugte virkemidler.
Men i de værker de tre kunstnere præsenterer, forskydes gentagelserne, så nye overraskende billeder, figurer og former dannes. Det kradser i forudsigeligheden og bidrager til en sanselig oplevelse. Materialers banalitet forskydes, og grænserne for vores fantasi flytter sig og frisættes.

Kit Kjærbyes arbejder bl.a. med plastikstrips. Malone Dietrich arbejder bl.a. med tekstil, foto og ståltråd. Åse Højer arbejder bl.a. med brugte papirfiltre, sæbe og ståltråd.

Arrangør: Farum Kulturhus
Template para Joomla from JoomlaShack