Gobeliner i kobber2 webArt Talk

Tirsdag den 27. oktober
Kl. 17.00 i Galleriet
Kl. 18.00 er der reserveret bord til
fællesspisning hos frk. Fryd.

Tilmelding nødvendig
buy-knap
køb billet på her
eller i Kulturbutikken

Sådan håndtere vi Covis 19 i Farum Kulturhus
Coronatiltag lille web

Marianne Schou Nielsen og Annette Graae viser deres formidable gobeliner, relieffer og skulpturer. Det er en udstilling af begavede kunstnere, der forstår at inddrage hverdag og historie i hvert kunstværk og giver tilskuerne plads, til at blive forbløffet og overrasket.
Når kobber fra Christiansborg slot bliver vævet til nye værker eller fund fra stranden får nyt spændende liv, - så er det meget dygtigt.
Tilmeld dig en uformel snak med kunstnerne bag udstillingen, og fortsæt det uformelle samvær hos frk. Fryd over en fællesmiddag.
Marianne Schou Nielsen er uddannet som håndvæver fra Annette Juels og Kim Navers vævestuer og på Det Kongelige Danske Kunstakademi på afdelingen for Mur og Rum, Bronze og Metalværkstedet, samt hos maler og grafiker Renè Tancula og lithograf Per Vendelbo.
Mariannes kobbergobeliner, relieffer og skulpturer udføres i metal, der er hendes foretrukne materiale.
Ofte er det kobber tagplader nedtaget fra historiske bygninger i København såsom fra Christiansborg slot eller  Glyptoteket. Pladerne skæres op til lameller som kantslibes og væves på kæde af kobber eller rustfrit stål. Skulpturerne mønstres geometrisk i væven, og transformeres i den senere proces til rumlig, poetisk form.
Gobeliner i kobber3 web
Annette Graae arbejder med Gobeliner og objekter.
Annette Graae er uddannet med svendebrev fra Kirsten – og John Bechers væveværksted, Nærum og Jette Gemzøes væveværksted København fra 1964 – 1967. Debut på Kunstnernes Efterårsudstilling, KE i 1970
Hun har længe været inde i et forløb, hvor hun væver gobeliner på 200 x 300 cm.  Motiverne er havet og himlen, materialerne er hør, japansk viscosebehandlet papirgarn, rami, silke, bomuldstråd, effekt- og hestehårsgarn - garnerne er sprøde og vævningen let.
I objekterne arbejders med metaltråd, trælaminat, malede baggrunde, effektgarn, vævede dele, forunderlige træstykker, som hun finder på stranden - måske sammen med et trawl. Hun kan lide genbrugstanken i sine objekter. Små sarte objekter vises i specialudførte akrylkasser.

Arrangør: Farum Kulturhus
Free Joomla Template: from JoomlaShack.com