Skip to main content
Flemming Hald
Lisbeth Lunda

VI LEVER ENDNU

Galleriet
Lørdag den 20. nov - 2. jan
Fernisering kl. 12.15

Her er to kunstnere der hylder livet i alle dets facetter, - med omtanke, nærvær og humor.
Selv når livet er tungest, er der lys, og altid kan humoren løsne selv de sværeste bånd.

Lunda har fået tilladelse af Kasper Eistrup's (Kashmir) til at bruge hans stærke og eksistentielle tekster/musik, som afsæt til hendes SEE-SOUL-SOUND billeder. Den bruger hun til at tage os med på en tur gennem sine inderste følelser og viser os et lille stykke af sin sjæl i hvert værk. Hun formår som få, at knytte det lyrikske og det musikalske udtryk til et nyt univers, hvor det er hende selv der føre penslen i små narrativer om liv, død, kærlighed, fortrydelse, ensomhed, tilgivelse, sorg og glæde.

Vi har at gøre med to kunstnere, der ud over at supplere hinanden også formår at komplementere og give liv. For den der kun tager sjov for sjov og alvor kun alvorligt, han har faktisk fattet begge dele lige dårligt!

Flemming Hald har nemlig ikke svært ved at beskrive det naturlige forfald i sine lidt syrede og naturalistiske skulpturer af fortrinsvis ældre mænd, men det er altid set fra en humoristisk og livsbekræftende vinkel.
Forfaldet er den store inspirationskilde, som han finder både interessant og morsomt at skildre, og studier foran spejlet kan foretages hver dag, - kilden løber aldrig tør.

Og heldigvis for det og for, at vi lever endnu.

Arrangør:

Farum Kulturhus

Cookies

Læs om privatlivspolitik og cookies for dette website

Back to top