Skip to main content
Kunstner: Allan Bauer
Kunstner: Hanne Winkel
Kunstner: Henrik Bøegh
Kunstner: Kristine B. Dalgaard
Kunstner: Lars Friis
Kunstner: Lone Cecilie Witthøft
Kunstner: Lone Lindorff

MANGFOLDIGHED

Lørdag den 2. oktober - 6. november
Fernisering kl. 12.45 i GangGalleriet 

Allan Bauer, Hanne Winkel, Henrik Bøegh, Kristine B. Dalgaard, Lars Friis, Lone Cecilie Witthøft og Lone Lindorff

Allan Bauer begyndte at bearbejde granit i 2014. Alt arbejdet udføres med vinkelsliber på øjemål, så derfor vil 2 skåle aldrig blive ens. Nogle af de tyndeste skåle bliver tilmed transparente, når sollyset rammer dem. Processen er voldsomt larmende, støvende og tidskrævende.

Hanne Winkel har arbejdet med grafik, både i Paris og Humlebæk. Naturen, symboler, fugle og mennesker – ofte med en undertone af humor – er elementer i motivverdenen. Billederne udføres på zink- eller kobberplader, som efterfølgende indfarves og trykkes i en dybtrykpresse.

Henrik Bøegh viser fotografier fra den spændende by Havanna, hvor tiden gik i stå dengang Castro nationaliserede alle landets værdier i 1959. Gadebilledet er i dag en cocktail blandet med lige dele forfald og socialt armod, decideret fattigdom og cubansk stolthed.

Kristine B. Dalgaard designer silkekollektioner såsom kimonoer, toppe og sjaler. I denne billedverden mødes abstraktion med figuration, og fotokunst går i dialog med design, og moderne digital printteknik støder på frugtbar vis sammen med godt gammeldags syarbejde. Resultatet er æstetisk overbevisende og meget smukt.

Lars Friis søger at skabe spændingsfelter i motiverne og den gode historie i opbygningen af billedet: Hvad er situationen, hvad kan der ske, og hvad er der sket forud? Motivet er ofte en blanding af symbolik og realisme.

Lone Cecilie Witthøft beskæftiger sig med malerier, fotos og mixed media analoge collager på en eksperimenterende måde for at udvikle sit eget personlige billedsprog. Med disse forskellige måder at udtrykke sig på drager hun beskueren ind i et univers af farver, former og symboler.

Lone Lindorff har i de sidste 25 år arbejdet med maleriet som sit primære kunstneriske virkefelt. Hun arbejder med olie og akryl på lærred med forskelligartet håndgjort papir, både som collager og som strukturunderlag for malerierne, der føjer en dimension mere til billedet.

 

Arrangør:

Furesø Kunstforening

Cookies

Læs om privatlivspolitik og cookies for dette website

Back to top