Skip to main content

DUKKEHUSFESTIVAL

Alt indenfor Miniature
30. apr kl. 11.00 - 17.00
1. maj kl. 10.00 - 16.00
Sted: hele Kulturhuset
Entré: kr 35-110
Find billetter


En af de tilbagevendende og helt store begivenheder er Dukkehusfestivalen i Farum Kulturhus. I år glæder vi os ekstra meget til at byde velkommen til Dukkehusfestival 2022, der er den 27.ende.

På 50 stande viser udstillere fra Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, England, Holland og Belgien de mest fantastiske ting i miniature. Her vises alskens ting i Lilleput- skala, fra 1:12, 1:24, 1:48, eller endnu mindre. Det meste er håndlavet, meget præcist og livagtigt udført. Og der er alt til dukkehuset, forretningen, kikkassen mm. Det er kun fantasien, der sætter grænsen.

Miniatureforeningen Mini har altid en flot særudstilling på festivalen, og i 2022 er emnet JUL. Og selv om det er forår, er det altid godt at være i god tid. Hvis man bliver inspireret og gerne selv vil gå i gang, så er der mulighed for at sikre sig materialer til dit helt eget miniature projekt.

Omkring 55 udstillere vil fylder Kulturhuset med smukke sager og en rar og festlig stemning. Se mere på Dukkehusfestivalens hjemmeside: www.dukkehusfestival.dk

 

Arrangør:

Kirsten Hemmeshøj

Cookies

Læs om privatlivspolitik og cookies for dette website

Back to top