Skip to main content

MUSIK, MALERI OG FÆLLESSKAB

Fra toner til lærred
Lørdag 10. decemer kl. 11:30 – 12:30
Foyerkoncert i Anaïs Kulturcafé
Gratis entré

Farum Jazzklub er hovedarrangør, med Farum Billeskole som medspiller, på dette spændende event hvor kunstarter mødes på tværs. Medens orkestret spiller, måske rytmisk med et bredt tema til inspiration og glæde for alle, vil Billedskolens elever samt andre malere forsøge at skabe billeder inspireret af musikken. Det hele vil foregå på samme tid og publikum vil således kunne følge med i tilblivelsen under koncerten.

 Musikken bliver i sig selv et tilløbsstykke idet Farum Jazzklub har sat lidt af et musikalsk hold. Så under den musikalske overskrift Christmas Around The Globe præsenteres: "Kira Martini Sekstet" En jule/vinter hyldest-koncert med sange samlet fra forskellige steder i verden. Repertoiret tager lytteren bla. med til jul i Frankrig, Brasilien, Sverige, & USA. Og selvfølgelig er der også et par danske klassikere på programmet.

Kira Martini er en af de stærkere nutidige vokaler på den danske jazzscene. Hun formidler musikkens væsen med kærlighed og autencitet, og har med sit nærvær, og varme stemme, vundet mange hjerter blandt publikum og anmeldere. Hun er en artist der formår at mixe jazzens genrer, på sin helt egen måde, med referencer til både Brasilien, Blues, Soul og Folk.

Bandet der bakker Kira op, er håndplukket til denne særlige anledning og består af højt profilerede musikere fra den danske jazzscene. ·           

Kira Martini – vokal ·           

Kristian Jørgensen – violin·           

Pelle von Bülow – guitar·           

Marko Martinovic – klaver·           

Tomas Raae – bas·           

Morten Ærø – Trommer

Efter koncerten vil der blive afholdt en auktion på billederne, hvor pengene går til et eller flere humanitære formål i Furesø Kommune.

 Arrangør:

Farum Jazzklub

Back to top