Skip to main content

ABEHÅNDEN

En gyser for børn
Lørdag, 5. februar 2022 kl. 11.00
Teatersalen
Entré kr. 75,-
Køb billet her

Aldersgruppe: -fra de modige 9 årige
Varighed: 45 minutter
Teater: André Andersen Solo


Historiefortælleren André Andersen blander teater, fortælling, hygge, uhygge, fryd og frygt, der på forunderlig vis lister sig ind på publikum. De har selv trukket gardinerne for og slukket lyset. Og nu forvandler André sig til den gamle klasselære Mogens og begynder fortællingen om Abehånden.

“Da han åbnede døren, var der ikke nogen – kun mørket. Hvem havde så banket på? Så fik han øje på den. Var det virkelig en… en… abehånd? Hvordan var den havnet dér, - den kunne jo ikke selv ha´ banket på døren!? …eller ku´ den?”
Den professionelle historiefortæller André Andersen tager publikum med tilbage til dengang, han selv gik i skole, og hans klasselærer Mogens fortalte gysere. Her fortalte Mogens i 1988 historien om Abehånden, der hundrede år forinden huserede i London.
Sammen med publikum genoplever han gyset, når Abehånden bevæger sig, og hvordan det føles at krybe tæt sammen, når uhyggen breder sig. I mørket opdager publikum dét sammenhold, som kun et godt gys og en god fortælling kan give.

Arrangør:

Farum Kulturhus

Cookies

Læs om privatlivspolitik og cookies for dette website

Back to top