Skip to main content

R-E-L-A-T-I-O-N-E-R

Lise Munksgård og Anne Kromann
Lørdag den 15. januar
Galleriet
Gratis entré

I en række fælles og individuelle værker, undersøger Lise Munksgård og Anne Kromann begrebet relationer.

Projektet R-E-L-A-T-I-O-N-E-R udspringer af en fælles interesse for en sanselig, poetisk og undersøgende æstetik og en nysgerrighed på at visualisere og formgive relationer.
Gennem papirarbejder, malerier og skulpturelle objekter, behandles og belyses forskellige vinkler i forhold til relation. Hvordan kan en relation se ud? Hvilken form kan den have og hvordan kan en relation sanses, fornemmes og føles? Vi undersøger hvordan vi æstetisk hænger sammen i vores relationer til hinanden, til os selv, vores egen krop og vores omverden.

En del af R-E-L-A-T-I-O-N-E-R handler om at skabe en række fællesværker. Ved at skabe værker sammen udfordrer og udforsker vi samtidig vores relation til hinanden.
Med værkerne M-E-L-L-E-M-R-U-M synliggør vi rummet mellem vores kroppe og dermed også vores relationer. Ved at give plads til det øjet ikke umiddelbart ser – og helt konkret give mellemrummet form – ønsker vi at rette opmærksomheden på mellemrummets særlige omvendte æstetik. Relationerne bevidstgøres og fremstår tydeligere - hvad enten der er afstand eller nærhed. Vi arbejder begge i forskellige materialer og udtryksformer som bl.a. gips, papir, maleri og tryk.
Vi trækker på hver vores faglighed og visuelle sprog, og forskellighederne får lov til at mødes i både vores relation og i udstillingen.

 

Arrangør:

Farum Kulturhus

Cookies

Læs om privatlivspolitik og cookies for dette website

Back to top