Skip to main content

FILM FOR BØRN I FARUM

Børnebiblioteket viser film i Grafen
Onsd. 19. okt. kl. 9.00 - 11.00
Grafen
Gratis entré - Tilmelding til fbb@furesoe.dk eller på tlf. 72354606

Ole Seyler og Børnebiblioteket viser film for børn i biografen i Farum Kulturhus. Forestillingen vises 2 gange - kl. 9:30 og 10:15.

Se 3 dejlige film om bjørne:

Min oldefars historier - Bjørnen Theodor leger bjørn og spørger Oldefar, om han nogensinde har mødt en rigtig bjørn. Oldefar fortæller ”Tykke-historien” om, hvordan han som dreng mødte en rigtig bjørn sammen med sin legekammerat Tykke, da han var oppe i skoven og plukke blåbær. Theodor vil også gerne møde en rigtig bjørn. Han våger sig op i skoven på egen hånd og leder efter bjørnespor. Han finder blåbær, store fodspor og kradsemærker på træerne. Theodor synes helt bestemt, at han får øje på en rigtig bjørn. Han flygter og klatrer op i et træ – men nu er gode råd dyre. Heldigvis finder Oldefar ham og hjælper ham ned. De afslutter dagen med varm chokolade, som smager ekstra godt, når man har været på strabadserende bjørnejagt.

Isbjørnen Ursa En kort, ordløs fortælling om den lille isbjørneunge Ursa, som vandrer alene rundt på Nordpolen og leder efter sin mor.

Bertram finder hjem Bjørnen Bertram er adopteret af sine menneskeforældre og drømmer om at finde ud af, hvor han kommer fra. Sammen med sit tøjdyr, søpapegøjen Muffin, drager Bertram derfor ud bag de store bjerge for at finde de bjørne, der ligner ham selv.

Forestillingen varer ca. ½ time. Filmene er velegnet fra 3 år. Tilmelding til fbb@furesoe.dk eller på tlf. 72354606.

Arrangør:

Furesø Bibliotek

Back to top