Skip to main content

KARSTEN ENGMANN JENSEN

Boost din opsparing med Klods Hans-metoden
Onsdag, 5. oktober kl. 17:00-20:00
Teatersalen
Billetter kr. 290,- via FOF Nordsjælland


Selv den mindste formue har ret til en god pleje. Du kan sagtens få meget mere ud af din opsparing, end det banken tilbyder. Køb en aktie for 50 kr., og du er i gang. Du slipper for bankens minusrente, og du lærer, hvordan du bedst optimerer din formue på en måde, som passer til dig - uden velmenende gode og dårlige råd. Karsten Engmann Jensen er manden bag Klods Hans-metoden, der anviser den mest effektive måde at handle aktier effektivt, billigt og med overblik.

Karsten Engmann Jensen er stifter af Pengeministeriet, der rådgiver om investering, pension og økonomisk planlægning. Han er uddannet økonom fra Københavns Universitet og Danmarks Nationalbank. Han er kendt som DR’s økonomiske ekspert, hvor han blandt andet har vurderet familiers økonomi i TV programmet DR Penge og forbrugerprogrammet Forbrugertesten. Han har også rådgivet om økonomi på TV2 og for dagbladet Børsen.

Endvidere er Karsten Engmann Jensen forfatter til 6 bøger om opsparing, investering og privatøkonomi såvel til voksne som til unge i teenageårene.Arrangør:

FOF Nordsjælland

Back to top