Skip to main content
Anders Ahnfelt- Rønne som General Löwenhielm  Foto: Roberto Fortuna

Anders Ahnfelt- Rønne som General Löwenhielm Foto: Roberto Fortuna

BABETTES GÆSTEBUD

Efter Karen Blixens novelle
Fællesspisning & Forestilling
Tirsdag 24. oktober fra kl. 18.00
Anaïs Kulturcafe

I denne udgave af Tirsdagsarrangementer byder vi på en sand perle af en forestilling, i hænderne på Anders Ahnfelt-Rønne, der i skikkelse af General Löwenhielm, optræder med sin egen fortolkning af Karen Blixens novelle Babettes Gæstebud.

Dette er beretningen om en uforglemmelig middag med de mest udsøgte franske retter og vine. En af gæsterne var den svenske general Löwenhielm, som nu tænker tilbage på den usædvanlige historie om Babette. En historie, der begynder i revolutionsdagene i Paris 1871 og fører til en trist og barsk provins i Norge. Her forandres Babettes liv, da hun vinder en stor gevinst og bestemmer sig for at pengene skal bruges på et festmåltid for bygdens lutheranske indbyggere.

Kl. 18.00 Fællesspisning:

Kl. 19.00 – ca. 20:30 Forestilling

Pr. person kr. 279,-

En pakkeoplevelse med Anders Ahnfelt-Rønne
Få 20 % rabat: Køb de to fantastiske Anders Ahnfelt-Rønne forestillinger Babettes Gæstebud og Noget om at blive grebet med minus 20%. Pris for begge forestillinger inkl. Fællesspisning 446,- kr.

 

Den tidligere leder af Egnsteatret Undergrunden er nu tilbage med to af hans klassiske forestillinger, Babettes Gæstebud og Noget om at blive grebet. Vi har valgt at tilknytte det til vores fællesspisning, for dermed at give en helhedsoplevelse. Ydermere tilbyder vi salg af begge forestillinger, og her med 20% rabat.

 

 

 

Arrangør:

Farum Kulturhus

Back to top