Skip to main content

VINTERLANTERNER

Workshop for hele familien med mulighed for fællesspisning
Torsdag d. 29. februar kl. 15.45-17.45 
Anaïs Kulturcafé
Gratis entré men kræver tilmelding. fællesspisning kr. 69-129,-

Er I klar til at forvandle vinterlandskabets magi til en strålende lanterne? Lad os sammen udforske kulørte farver og fortryllende mønstre i dagens fantastiske designværksted, støttet af de kreative arkitekter fra tegnestuen All About A, Farum Billedskole

Forestil jer at indfange vinterens eventyrlige ånd ved at bruge de kølige nuancer af isblå, snedækket hvid og vintergrøn. Skab mønstre inspireret af frostblomster og glitrende snefnug, og lad lanterne lyse som en vintersolnedgang.

Vores erfarne arkitekter har samlet et væld af spændende materialer og redskaber til jer. Brug en masse forskellige tape, både transparente, nogle med glimmer til at væve jeres vinterlandskabsdrømme ind i lanternen. Hver detalje tæller, når I designer jeres helt egen unikke lygte!

Når jeres magiske mesterværk er fuldendt, får I selvfølgelig lov til at tage jeres lanterne med hjem! Forestil jer at lyse jeres vej i vintermørket med den fortryllende lanterne, I selv har skabt.

Så hop med på eventyret og lad kreativiteten blomstre i vinterens vidunderlige verden! Vi glæder os til at se jer i designværkstedet!

Efter workshoppen er der mulighed for fællesspisning, dagens menu er : Cheeseburger med timian kartofler og aioli 

Arrangør:

Farum Kulturhus

Back to top