Skip to main content

KAN MAN BO I ET ÆG ?

Familieworkshop med mulighed for fællesspisning
Torsdag d. 14. marts kl. 15.45-17.45
Anaïs Kulturcafé
Gratis entré, fællesspisning kr. 69-129,-

Kan man bo i et æg?

Hvis du skulle bo i et æg, hvordan ville det så se ud? Lad Kylle eller en af dine yndlingsfigurer fra bøgernes verden flytte ind i dit ægge-design.

Arkitekterne Julie Dufour og Charlotte Carstensen fra ’All About A’ står klar med æg og sjove modelmaterialer og hjælper store og små med byggetips. Du får selvfølgelig dit æg med hjem.

Her er muligheden for at folde kreativiteten ud og forvandle påskeæg til en bolig. 

Velkommen til vores nye torsdagsarrangementer, dedikeret til vores yngste medlemmer! Nogle torsdage skaber vi et særligt rum for børnene, hvor de kan fordybe sig i en verden af musik, kreativitet og samvær. Glæd jer til spændende koncerter, inspirerende workshops og sjove aktiviteter, hvor fokus udelukkende er rettet mod børnenes glæde, og er skræddersyet til at engagere og inspirere børnene.

 

Efter de sjove og lærerige oplevelser har børnene mulighed for at fortsætte det sociale samvær ved at deltage i vores fællesspisning. Omkring bordene kan børnene dele dagens indtryk og oplevelser med deres voksne, mens de nyder et velsmagende måltid. Torsdag er nu ikke kun en dag på ugen, men en særlig tid, hvor vores fællesskab styrkes, og børnenes glæde og nysgerrighed bliver dyrket.

 

Underholdningen er gratis så der betales kun for fællesspisning hvor menuen er børnevenlig

 

Arrangør:

Farum Kulturhus

Back to top