Skip to main content

ORIENTAL MOOD

Verdensmusik i særklasse
Lørdag d. 16. marts kl. 11.30
Foyerkoncert i Anaïs Kulturcafé
Gratis entré 

Musikken er inspireret af ophold i Egypten, Albanien og turné i Indien i perioden 2018-2022. Der er både musik til sjæl og krop – en blanding af klassisk arabisk inspiration til mere dansabelt rhumba flamenco !

I 2022 havde Oriental Mood 30års jubilæum – og ser frem til at både gamle og nye publikummer kommer til denne koncert. Musikken er fortrinsvis skrevet af Lars Bo Kujahn, men der bliver også præsenteret traditionel flamenco og nordafrikanske melodier.

På scenen til denne formiddag er Poul Knudsen på flamenco guitar, (Vi havde glæde af ham på caféscenen i november 23 med sit band "Flamenco Passion") Poul er en af de mest fremtrædende udøvere af Flamenco Guitar i Danmark. På Indisk Tabla mm. er Mirwais Fedai:  (Kendt fra "Dunia", "Mizgin" et al.) Mirwais har afghanske baggrund, men voksede op i Danmark og er i dag en af de bedste tabla spillere i Skandinavien. Endelig Lars Bo "Khaled" Kujahn; på Qanun, guitar og slagtøj, den musikalske leder. Han er desuden komponisten på de fleste numre og. Lars spillede sine første koncerter i 1975 ,og siden da er det blevet til langt over 1001 .

 

Arrangør:

Farum Kulturhus

Back to top