Skip to main content
Den japanske have i Farum Kulturhus

Den japanske have i Farum Kulturhus

Styrken ved japanske haver

Foredrag 
Tirsdag den 24. september
Teatersalen kl. 19.00

Fællesspisning kl. 18.00-19.00

Find billetter her

Med fokus på naturen og den bagvedliggende filosofi i japanske haver, vil Naoaki Donuma og Matsujama san præsentere hver sin vinkel på og passion for japanske haver.

Naoaki vil begynde med at fortæller om nogle af de naturlige landskaber og omgivelser i Japan, for at vi bedre kan forstå bestanddelene i japansk havedesign.

Herefter deler han processen med at kreere den japanske have i Farum Kulturhus.
Til sidst er der mulighed for at diskutere med publikum, kraften i den japanske have, og hvordan vi kan bruge den til glæde for borgerne.

Matsujama san er født i Nara og har besøgt mange japanske haver omkring Nara og Kyoto-området. Fra hans mangeårige observation af haver og deres kultur vil han sandsynliggøre nogle af de principper, som japansk have typisk har.

Hans foredrag inkluderer nogle af de berømte japanske haver med deres koncepter og rumsammensætninger, og introducerer nogle af de principper, der gør disse haver specielle.
I slutningen af ​​foredraget vil han fortælle om de sæsonbestemte begivenheder i Nara (den gamle hovedstad i Japan), som er blevet gennemført i hundreder af år. 

Fællesspisning: Citronkylling med øko. bulgur, oliven og grøntsager.

Arrangeret af foreningen af japanske haver og Farum Kulturhus

Arrangør:

Farum Kulturhus

Back to top