Til caféen i Farum Kulturhus søger Furesø Kommune en forpagter, der har forstand på økologisk cafédrift, og som vil være aktiv i forhold til at arrangere og afvikle kulturarrangementer.

Farum Kulturhus er meget mere end et klassisk kulturhus. I huset bor bibliotek, musikskole, Immigrant Museet og Furesø Lokalarkiv og et utal af aktive foreninger. Derudover byder huset altid på skiftende kunstudstillinger og kulturelle arrangementer.

I hjertet af Farum Kulturhus ligger caféen, der udover at være et naturligt socialt samlingspunkt også er scene for musik- og foredragsarrangementer, børnelørdage, quizaftener med fællesspisning og leverandør af forplejning til møder og andre arrangementer i huset.

Caféen er således også meget mere end en cafe. Det er en aktiv medspiller i husets aktiviteter og derfor er det vigtigt, at vores kommende forpagter udover at være en fagligt dygtig caféperson, hvis hjerte banker for økologi, service og god kaffe, også har en kærlighed til kulturelle arrangementer og forståelse for vigtigheden af disse –det er husets DNA. Du skal med andre ord både have erfaring med café- eller restaurationsdrift og være indstillet på at blive en del af og bidrage til husets kreative arrangementsgruppe.

Forpagtningen er ledig pr. 01. august og ansøgningsfrist er 29. april, da vi forventer samtaler i ugerne 18 og 19 således at kontrakten er på plads før sommerferien.

Udbudsmaterialet kan downloades her på siden, og du er velkommen til at få en rundvisning i huset eller en uddybende samtale med os.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøgningsfrist 29. april 2021
Ansøgning sendes til: bel1@furesoe.dk, mrk.: Caféforpagter