Farum Kulturhus og Covid-19

I Farum Kulturhus følger vi situationen med COVID-19 nøje, og vi har med afsæt i retningslinjer for hhv. kulturarrangementer, caféer og foreninger udviklet procedurer for afholdelse af forskellige arrangementer, således at alle retningslinjer bliver overholdt.
Vi justerer løbende iht. til nye meldinger fra myndighederne.

Et bredt politisk flertal på Christiansborg har vedtaget en plan for udfasning af alle COVID-19 restriktioner. Der er ikke længere afstandskrav ved arrangementer med siddende publikum eller arealkrav i forbindelse med kultur-, idræts- og foreningslivet.

Sundhedsstyrelsen har opdateret retningslinjerne om forebyggelse af smittespredning. I den forbindelse er anbefalingen om at holde mindst 1 meters afstand til andre personer i det offentlige rum fjernet. Med de ændrede retningslinjer ophæves afstands- og arealkrav derfor også i kultur-, idræts- og foreningslivet.

Der er heller ikke længere krav om, at der skal være mindst 2 m2 pr. tilskuer, besøgende, bruger eller lignende i lokaler, hvortil offentligheden har adgang. Arealkravet ophæves også for de større arrangementer med stående publikum. Endvidere ophæves kravet om, at der skal være mindst 1 meter eller ét tomt sæde mellem hver siddende tilskuer til indendørs kultur- og idrætsarrangementer med siddende publikum.

Vi glæder os til at tage godt og sikkert imod dig I Farum Kulturhus.