Covid-19 Retningslinjer for Farum Kulturhus

I Farum Kulturhus følger vi situationen med COVID-19 nøje, og vi har med afsæt i retningslinjer for hhv. kulturarrangementer, caféer og foreninger udviklet procedurer for afholdelse af forskellige arrangementer, således at alle retningslinjer bliver overholdt.
Vi justerer løbende iht. til nye meldinger fra myndighederne.

Farum Kulturhus og Coronapas:
Man kan tilgå Farum Kulturhus uden at vise coronapas, men udelukkende for gennemgang og udelukkende i gangarealerne. Det er ikke er tilladt at tage ophold i gangarealerne, dette gælder også i forbindelse med en foyerkoncert eller anden event.

Skal man besøge Caféen, Immigrant Museet, Biblioteket, Teatersalen, Grafen, Lokal Arkivet, eller et af foreningslokalerne kan dette kun ske med et gyldigt coronapas. Vi henviser til appen "Coronapas". Det er i alle tilfælde de respektive institutioners og foreningers ansvar at tjekke de besøgendes coronapas, enten ved at scanne appens QR-kode eller ved visuel kontrol.

Man må, når man går rundt i huset, maks. forsamles det antal personer, som det givne lokales  kvadratmetre giver tilladelse til. Der skal være 4 kvm. pr. stående og 2 kvm. pr. siddende. For stående gælder imidlertid også forsamlingsforbuddet, der fra 11. juni er 100 personer.

For siddende til forestillinger, møder eller i caféen gælder kvadratmeter reglen. Der må således være 100 siddende i Teatersalen. Ved alle indgange finder du beholdere med håndsprit.

Der kan fortsat være arrangementer, der enten bliver udskudt, ændret eller aflyst. Billetkøbere, der har købt billet via vores billetudbyder Billetto, vil altid modtage en direkte mail, hvis der sker ændringer med det pågældende arrangement, ligesom informationen vil blive annonceret på www.farumkulturhus.dk og på Facebook.

Bemærk at Farum Kulturhus og Billetto ikke refunderer billetter til arrangementer, medmindre der foretages ændringer i dato/tid, der påvirker gennemførelsen af det pågældende arrangement som oprindeligt planlagt ift. dato/tid. Ved ændringer i dato/tid får billetkøbere mulighed for at vælge refundering af købte billetter. Hold derfor øje med vores hjemmeside og Facebook for de ændringer der kan have betydning for dig.

Caféen, Teatersalen og Grafen
Med mindre, man er i samme selskab, skal man sidde med en meters afstand, og
være opmærksom på at holde afstand til de øvrige gæster.

Livearrangementer, foredrag m.m. for et siddende publikum er ikke omfattet af forsamlingsforbuddet, og vi afholder fortsat vores arrangementer i overensstemmelse med gældende retningslinjer.

Farum Kulturhus har i alle lokaler opsat skilte der angiver hvad maksimum publikumskapaciteten
er. Vi er meget opmærksomme på at det bliver overholdt, og stoleopstillinger tilpasses hvilken
type arrangement, der er tale om.

Efter arrangementet:
Når arrangementet er slut, sluses alle gæster ud i hold, så der ikke bliver for mange samlet ét sted. Man kan også benytte bagdøren ud til Bytorvet ved arrangement i Teatersalen.

Tak fordi at du hjælper os med at overholde retningslinjerne.

Vi glæder os til at tage godt og sikkert imod dig I Farum Kulturhus.