Farum Kulturhus og Covid-19

Siden 12. november 2021 er krav om gyldigt Coronapas genindført på caféer og restauranter, samt til indendørs arrangementer med over 200 deltagere. Aktuelt er følgende gældende for Farum Kulturhus:

Du skal ikke vise Coronapas, hvis du blot skal på biblioteket eller gå igennem huset. Er du gæst i caféen, vil du blive bedt om at vise gyldigt Coronapas. Ved større arrangementer, koncerter o.lign. kan det forekomme at Coronapas skal vises allerede ved indgangen, dette gælder også besøgende til Biblioteket. Enkelte indgange kan være lukket p.gr.a. mangel på mandskab. Hold i øvrigt altid øje med aktuel skiltning, både ved indgang og inde i huset.

Øvrige særlige forhold vil blive meddelt her på siden. I Farum Kulturhus følger vi situationen med COVID-19 nøje, og bestræber os på at alle retningslinjer bliver overholdt. Vi justerer løbende iht. til nye meldinger fra myndighederne.

Vi glæder os til at tage godt og sikkert imod dig I Farum Kulturhus.