Covid-19 Retningslinjer for Farum Kulturhus
Opdateret: 04. januar 2021 og gældende, når huset åbner igen.

I Farum Kulturhus følger vi situationen med COVID-19 nøje, og vi har med afsæt i retningslinjer for hhv. kulturarrangementer, caféer og foreninger udviklet procedurer for afholdelse af forskellige arrangementer, således at alle retningslinjer bliver overholdt.
Vi justerer løbende iht. til nye meldinger fra myndighederne.

Der vil fortsat være arrangementer, der enten bliver udskudt, ændret eller aflyst. Billetkøbere, der har købt billet via vores billetudbyder Billetto, vil altid modtage en direkte mail, hvis der sker ændringer med det pågældende arrangement, ligesom informationen vil blive annonceret på www.farumkulturhus.dk og på Facebook.

Bemærk at Farum Kulturhus og Billetto ikke refunderer billetter til arrangementer, medmindre der foretages ændringer i dato/tid, der påvirker gennemførelsen af det pågældende arrangement som oprindeligt planlagt ift. dato/tid. Ved ændringer i dato/tid får billetkøbere mulighed for at vælge refundering af købte billetter.
Hold derfor øje med vores hjemmeside og Facebook for de ændringer der kan have betydning for dig.

Når du ankommer til Farum Kulturhus:
Alle skal fra 29. oktober bære mundbind, når de bevæger sig rundt i huset. Når man sidder ned, må det tages af. Man må, når man går rundt i huset, maks. forsamles 10 personer. For børn og unge under 21 år gælder andre regler. Ved alle indgange finder du beholdere med håndsprit. Foyeren er inddelt med rød tape i midten, hold venligst til højre.

Café Frk. Fryd
Med mindre, man er i samme selskab, skal man sidde med en meters afstand,
og være opmærksom på at holde afstand til de øvrige gæster.

Livearrangementer, foredrag m.m. for et siddende publikum er ikke omfattet af forsamlingsforbuddet, og vi afholder fortsat vores arrangementer i overensstemmelse med gældende retningslinjer.
Farum Kulturhus har, i alle lokaler opsat skilte der angiver hvad maksimum publikumskapaciteten er.  Vi er meget opmærksomme på at det bliver overholdt.

Større forsamlinger i Teatersalen:
Stoleopstillinger tilpasses efter hvilken type arrangement der er tale om.

Efter arrangementet:
Når arrangementet er slut, sluses alle gæster ud i hold a 10 personer , så der ikke bliver for mange samlet ét sted. Man kan også benytte bagdøren ud til Bytorvet.

Kontakt oplysninger til brug ved smitteopsporing:
Vær opmærksom på, at ved de arrangementer, der ikke er bestilt via nettet, og hvor vi i forvejen ikke har kontakt data, vil du blive bedt om at oplyse kontaktdata. Disse slettes igen løbende.
Tak fordi at du hjælper os med at overholde retningslinjerne.

Vi glæder os til at tage godt og sikkert imod dig I Farum Kulturhus.