Fællesspisning hver tirsdag

Anaïs Kulturcafé satser på Fællesspisning hver tirsdag i Kulturhuset

Fra den 11. januar vil cafeen servere fællesspisning hver tirsdag kl. 18:00. Med det væld af aktiviteter der er i Farum Kulturhus, vil fællesspisning være en social smeltedigel hvor naboer og andre bysbørn kan mødes tilfældigt over et godt måltid.

Anaïs Kulturcafé vil primært servere god sund kost med fokus på økologi og lokale råvarer. Stemningen er uformel, man kommer hinanden ved og er fælles om maden.

Om man har planlagt en tur i biffen eller skal til foredrag i biblioteket, eller en af de mange tirsdage hvor man kan tilkøbe den efterfølgende underholdning, så er det oplagt at spare for besværet med aftensmad. For en pris af bare Kr. 85,- (børn kr. 45,-) er der ikke så meget at betænke sig på.

Vi glæder os til at se jer – Velbekomme

Pris: Voksne kr. 95,- Børn (under 13 år) kr. 55,- (priser er inkl gebyr)
Børn under 3 år gratis

Menuplan kan ses her: https://anaiskulturcafe.dk/