Skip to main content
Fra venstre: Mads Westfall, Rasmus Vennevold, Steen Svanholm

Fra venstre: Mads Westfall, Rasmus Vennevold, Steen Svanholm

Halfdanskerne

Danske Viser nyfortolket
Torsdag d. 31. november fra kl. 17:45
Et fællesspisnings arrangement i
I Anaïs Kulturcafé
Find billetter her

De mest kendte og elskede sange med tekster af Halfdan Rasmussen, Benny Andersen, Tove Ditlevsen, Frank Jæger, Piet Hein, Sigfred Petersen og Jeppe Aakjær tages under kyndig og kærlig behandling i et underholdende, vellydende, morsomt og medrivende show. Der bliver masser af muligheder for at synge med, klappe i takt og bare nyde de stærke og personlige fortolkninger af de største juveler fra den danske vise-skat.

Lige siden deres første album i 2010, der i øvrigt blev rost af selveste Benny Andersen, har Halfdanskerne i de sidste godt 15 år, spillet rundt det ganske land og udgivet 5 albummer.

Halfdanskerne er dog først og fremmest en live-oplevelse. De gennemarbejdede nyfortolkninger med elementer fra både visemusik, jazz, pop og folk leveres med musikalitet, kompromisløshed og masser af humor. Trioen har udviklet et spektakulært og visuelt show, hvor tre musikalske, autentiske og altid velklædte herrer styrker og supplerer hinanden med stor spilleglæde og masser af energi.

Besætningen er: Forsangeren, guitaristen, showmanden og trubaduren Mads Westfall. På strømpesokker dansende og spektakulært velspillende kontrabassist Rasmus Vennevold. Og den sidst tilføjet medlem er, er keyboardspilleren og sangeren Steen Svanholm.

Mange kommer til Halfdanskernes koncerter igen og igen. Så hvis du endnu ikke har oplevet dem, er det måske ved at være på tide.

Aftenens menuen byder på: Caribisk kyllingegryde med økologiske ris og kassava

Arrangør:

Farum Kulturhus

Back to top