Skip to main content

FÆLLESSPISNING

I samarbejde med Anaïs Kulturcafé byder Kulturhuset på Fællesspisning hver torsdag, hvor caféen serverer et frisklavet måltid kl. 17:45. Med det væld af aktiviteter der er i Farum Kulturhus, er fællesspisningen et socialt samlingspunkt hvor naboer og andre bysbørn mødes tilfældigt over et godt måltid. Maden serveres på fade som share-food med genopfyldning.

Billetsalg til fællesspisning lukker dagen før (onsdag) kl. 20:00.

Udover menuen kan du her også se de aktiviteter der foregår før/efter spisningen.

Menuplan 
(ændringer kan forekomme)

22. februar kl. 18:00 : Crispy chicken med timian kartofler og salat

Efter maden:
Kl.19.00 Quiz med Milling

29. februar kl. 18:00 : Cheeseburger med økologiske timiankartofler og aioli

Før maden:
kl. kl. 15.45-17.45 
Vinterlanterner.
Gratis workshop for hele familien

7. marts kl. 18:00 : Kylling med økologisk svampesauce og ris

Efter maden
kl. 19:00
Sebbers Salon med
Amin Jensen

14. marts kl. 18:00 : Caribisk kyllingegryderet med økologisk ris og kassava 

Før maden:
kl. kl. 15.45-17.45 
Kan man bo i et æg
Gratis workshop for hele familien

21. marts kl. 18:00 : Økologisk boeuf stroganoff med polenta

Efter maden:
Kl.19.00 Quiz med Milling

4. april kl. 18:00 : Økologisk svampebygotto med stegte svampe og persille (vegansk)

Efter maden
kl. 19:00
Sebbers Salon med
Sandra Elsfort

Back to top