TRYKTE KATALOGER

Vi har igennem de fleste af årene udgivet et trykt katalog, hvor vi har beskrevet de oplevelser og den kunst, du kunne opleve i huset.

Det aktuelle kan du bladre igennem her, og skulle du have lyst til at gå på opdagelse i "fortiden", kan du gøre det herunder.

Vil du hellere have et rigtig eksemplar mellem hænderne, kan du altid hente et i Kulturhuset, det er gratis og ligger frit tilgængeligt. Vær dog opmærksom på, at pga. Corona nedlukning, er der ikke trykt katalog for forårssæson 2021.