Teatersalen
Stien
Billen

LEJE OG LÅN AF LOKALER

I Farum Kulturhus og Stien kan du som forening eller borger låne eller leje lokaler til forskellige formål.

Som udgangspunkt er det for foreninger i Furesø gratis at låne et af vores lokaler. Er der imidlertid brug for særlig opstilling af borde, stole, scene eller andet, der ligger udenfor almindelig stoleopstilling (teateropstilling) skal der betales ekstra for dette, da det betyder ekstra arbejde for husets servicemedarbejdere. Mikrofon, projektor og selvbetjent løsning er inklusiv.

Alle lokaler bookes via www.aktivfuresoe.dk eller via mail til lokalebooking@furesoe.dk

PRAKTISK:

Når et lokale er booket (via ovenstående), skal alt vedr. det videre forløb aftales med kulturhus service eller kulturhus administrationen.

Priser for særlig opstilling:

Servicemedarbejder pr. time
Dkr.    405.-  (kl. 8 - 22)

Servicemedarbejder efter alm. lukketid pr. time
Dkr.    815.-  (kl. 22 - 8)

Lydtekniker (min. 4 timer)
Dkr. 2.500.-

For opstilling, ekstra service eller særlige ønsker vedrørende AV udstyr - kontakt: kulturhusservice@furesoe.dk

For forplejning under arrangement - kontakt Frk. Fryd: kontakt@frkfryd.dk

Har du lånt eller lejet et lokale, og har brug for assistance, skal du kontakte Kulturbutikken (følger husets åbningstider). Det vagthavende servicemedarbejder kan kontaktes på tlf.: 7216 5248 eller på kulturhusservice@furesoe.dk

Leje af lokale, når man ikke er forening:

Teatersalen                                                                              Dkr. 3.515.- pr. dag til kl. 21.45 (huset lukker kl. 22)
Ved arrangementer i Teatersalen er der en standardopstilling for borde og stole (teateropstilling). Ønsker du som arrangør en anden opstilling skal du oplyse det ved bestilling og senest 10 dage før, så sender vi et tilbud. Teatersalen har plads til 110 siddende gæster på er 220 kvm. areal.

Biografsalen                                                                             Dkr.    370.- pr. time
Leje er inkl. projektor og trådløs, selvbetjent mikrofon

Når Grafen ikke benytter biografsalen til forestillinger er det muligt at leje salen til foredrag fremvisning og andet. Der må ikke nydes mad i salen, men dette kan arrangeres i foyer. Kontakt Frk. Fryd for tilbud.

For leje af Teatersal og biograf, kontakt lokalebookingen via www.aktivfuresoe.dk eller kulturhus administrationen.

Stien:
Stien er et aktivitetscenter med møde og bevægelseslokaler i forskellige størrelser. Se mere om indretning og beliggenhed her: stien.furesoe.dk

Her er det også muligt, både som forening og som borger at leje et lokale. Kontakt: lokalebooking@furesoe.dk

Billen:
Billen er umiddelbar nabo til selve kulturhuset og ligger i et lokale  i kælderen under Kvickly. Det er et XL size øvelokale hvor bl.a. Farum Big Band har til huse.

Billen kan bookes via hjemmesiden www.oevelokale.nu - bemærk dog, at man skal være godkendt og registreret for at benytte lokalet.

Der er pt. venteliste. Den kan man komme på ved at kontakte Lars Verdich via e-mail: lve@furesoe.dk