Skip to main content

Lothar & Nande

Autentisk blues med et glimt i øjet
Lørdag d. 19. oktober kl. 11:30 – 13:30
Foyerkoncert på Caféscenen
Fri entré

Duoen Tim Lothar & Peter Nande har en spontan og underholdende tilgang til country blues. Musikken er i højsædet når Lothar udforsker bluesen i landdistrikterne, Mississippi og Piedmont, bevæbnet med guitar og resonator guitar.

Tim Lothar spiller trommer og hi‐hat med fødderne, mens han synger og spiller guitar. Det er fascinerende at se på, men man bemærker dog mest den hæse stemme, der lyder, som kom den fra en gammel slidt og ensom vagabond, med høje kilometertal.

Nande deler Lothars passion for country blues, men tilfører også en blanding af den gamle »juke joint« blues og boogie til showet. Nande således kendt som en udadvendt sanger og mundharpespiller, men begiver sig også ud i instrumenter som jødeharpe, jug (gammel whiskykrukke), skeer, vaskebaljebas og alskens percussion.

Sæt disse to begavede musikere sammen, og resultatet er en overbevisende blanding af blues stilarter med en naturlig løs »vibe«. Tim Lothar og Peter Nande elsker denne musikstil – og at spille sammen. De har det sjovt på scenen og de tager publikum med på turen. Forvent humoristisk historiefortælling, improviseret jamming, og mesterlig blues, spillet med virtuositet og hjerte!

Arrangør:

Farum Kulturhus

Back to top