Skip to main content

RED RESTERNE

Workshop v/Inge-Lis Holst
Lør 5. okt kl. 10.00 – 12.00
Keramiklokalet
Pris 350,-


På denne workshop får du inspiration til at arbejde med dine rester, så selv helt små garnnøgler kan anvendes og få liv.

Vi skal arbejde med farver og strukturer, og med hvordan vi kan skabe harmoni i det strikkede.

Efter en introduktion slår vi masker op, og du kan selv bestemme om du vil lave en strikkeprøve og prøve nogle af teknikkerne af, eller om du med det samme vil starte på at strikke et sjal.

 

Når du ringer eller skriver på Önlings helpmail, er det Inge-Lis Holst du møder. Efter i mange år at have været sammen med skoleelever om glæden ved strikkepinde og garn, blev Inge-Lis ansat hos Önling for 6 år siden. Foruden at rådgive om Önlings egne opskrifter, læse korrektur på ny udgivelser, lave egne designs og udvikle kurser, er Inge-Lis ansvarlig for strikkecafeer, og hun elsker at møde kunder både hjemme i Önlings eget showroom og på messer. Bæredygtighed og genbrug er moderne, men også en nødvendighed. Det er nødvendigt at vi bruger vores ressourcer fuldt ud. Hos Önling tænkes i bæredygtighed i alle led i firmaet - fra garn til emballage, og på hvordan vi kan sammensætte vores garderobe.

 

 

Arrangør:

Farum Kulturhus

Back to top