Skip to main content

Velkommen i Anaïs' Kulturcafé!

Hjertet i Farum Kulturhus er vores café, og de fleste dage er det Anaïs Drouhait, som du vil møde bag disken. Hvis du synes, du har set hende før, så er det fordi Anaïs også driver Idrætscafén i Farum Svømmehal.

Anaïs er oprindeligt fra Belgien, og udover at du kan finde belgiske øl på menukortet, så er der også retter med Anaïs helt eget tvist.

Økologi: Fra december 2021 har Anaïs fået fødevarestyrelsens "økologiske sølvmærke - dette dokumenterer at 60-90% af råvarerne er økologiske. 

Telefon: 5282 9407
E-mail: info@anaisdining.dk
Hjemmeside: www.anaiskulturcafe.dk

Åbningstider for Kulturcaféen:

Mandag - fredag:     Kl. 10.00-17.00*
Lørdag:                    Kl. 10.00-15.00
Søndag:                   Lukket
* Caféen har åbent til kl. 22:00 ved tirsdagsarrangementer

Hver lørdag: Byens bedste Brunch kl. 10.00-14.00

Bemærk at Anaïs holder sommerlukket i perioden 11. juli - 7. august.
Caféen åbner igen 8. august og har 1-års fødselsdagsreception samme dag fra kl. 17:00 - 19:00.

Der har været en fin artikel i den lokale presse om Anaïs som du kan læse her.
Besøg også gerne "Anaïs Dining", som er Anaïs' catering firma. Her kan du, blandt andet, bestille mad til dine private fester.

 

SYNG MED KATRINE MUFF

Fællessang i Foyeren med smittende musikglæde
Lørdag 5. nov kl. 11:30 – 13:00
Anaïs Kulturcafé
Gratis entré

 

Programændring

Fællessang lørdag 5. november kl. 11.30 i Farum Kulturhus

Kathrine Muff har desværre været nødt til at aflyse sit besøg i Farum på lørdag. Men fortvivl ikke, der bliver alligevel mulighed for at synge sammen og fejre Spil Dansk-ugen.

Vi har nemlig fået erfarne Lasse Skovgaard til at træde til. Nogle vil måske have mødt Lasse til fællessang i bl.a. Mantziusgården og til foredrag om, hvorfor det er så sundt at synge. Fællessangen ligger derfor i trygge og professionelle hænder, og I kan godt begynde at glæde jer.

Lasse Skovgaard er ph.d i sundhedsvidenskab og arbejder til dagligt som forskningschef. Derudover er han uddannet musikpædagog, organist og sanger. 

Læs mereArrangør: Furesø Bibliotek & Farum Kulturhus

 

Netop nu søger Farum Kulturhus nye folk til frivilligteamet.

Så bliv frivillig, kom og vær med!

Som frivillig i Farum Kulturhus får du nemlig mulighed for, at være med til selv at skabe og afvikle arrangementer. Det kan være alt fra forestillinger og koncerter til aktiviteter for børnefamilier og udstillinger.

Frivillighed er en del af husets DNA og her går de frivillige til hånde med en lang række praktiske opgaver, som eksempelvis billetsalg- og tjek.

De frivillige hjælper også med til at sikre et flot og præsentabelt hus. Vi har nemlig frivillige, der hjælper med at passe den japanske have, fodre fuglene og omdeler det halvårlige katalog til adresser i hele Furesø.

Og vi har altid plads til flere frivillige i Kulturhuset, så kom og få et ekstra tilskud energi, eller få afløb for dit overskud - kom og få nye idéer i fællesskab med andre!

 

Måske har du en særlig interesse, som du har lyst til at dele med andre? Måske er der en sag, du virkelig brænder for? Eller måske lader du op, ved at skabe noget nyt sammen med andre?

Så kom og vær med, til at opfinde nye tiltag og sætte netop dit fingeraftryk på Farum Kulturhus.

 

Du kan både være frivillig som enkeltperson, eller i en af husets mange foreninger. Du skal dog være over 18 år, være frisk på teamwork, og løfte en bred vifte af opgaver uden at få løn. Til gengæld kan du være med til, at påvirke dit lokale kulturhus og være en del af vores helt særligt fællesskab.

 

Så send os en mail på farumkulturhus@furesoe.dk, fortæl os lidt om dig selv og bliv en del af Farum Kulturhus frivilligteam.

 

 

SOFIE BOYSEN

Forfatterskole 
Mandag 4. juli - fredag 8. juli
Farum Bibliotek
Info kommer

Mere info på vej

 

ALI & THE BARBERS

Barbershop med og uden skæg
Lørdag, 1. okt. kl. 11:30
Anaïs Kulturcafé
Gratis entré

Den velsyngende herrekvartet Ali & The Barbers gæster Kulturhuset påny. Der er tale om vaskeægte yankee Barbershop, sunget acapella af de fire sangere:

Vagn Jørgensen (lead)
Svend Johansson (bas)
Hjalmar Magnusson (tenor)
Philip Knudsen (bariton)

Normalt foretrækker kvartetten at underholde i lukkede rum, med udgangen placeret bag scenen, hvilket plejer at hjælpe med at holde på publikum. Så de meget åbne forhold i Farum Kulturhus er på ingen måde optimale. Derfor var det, meget overraskende, en stor succes da Ali & The Barbers sidst besøgte Kulturhuset - stort set ingen udvandrede, og en del af de tilstedeværende var kommet langvejs fra for at opleve Barbershop i sin urform.

 

FLAMENCO PASSION TRIO

Folklore og virtuositet
Lørdag den 21. januar kl. 11.30 – 13.30
Foyerkoncert i Anaïs Kulturcafé
Gratis entré

Titlen siger næsten det hele, for den spanske folklore skaber her rammen for denne virtuose trio. Flamenco Passion præsenterer en flot akustisk lyd, og en god portion selvkomponerede sange puster nyt liv og energi i denne - nærmest mytiske - genre. Trioen skaber således en intens stemning i huset med deres sydlandske rytmer.

Guitaristen Poul Jacek Knudsen, hans medspiller bassist Nicolai Land og sidst men ikke mindst Anders Pedersen på perkussion er alle teknisk dygtige, og kompositionerne er skabt med stor respekt for den særegne genre.

 

Back to top